Haber

Yenikapı-Atatürk Havalimanı metrosu bakıma giriyor

Metro İstanbul’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, M1A Yenikapı-Atatürk Havalimanı metrosunda hat bakım çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, Otogar ile Atatürk Havalimanı arasındaki istasyonların bu gece kapalı olacağı, Gece Metrosu uygulamasının Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında metroyla, Otogar ile Atatürk Havalimanı istasyonları arasında ise ücretsiz İETT otobüsleriyle gerçekleştirileceği belirtildi.

Açıklamada, yarın saat 06.00 ile 10.00 saatleri arasında Yenikapı ile Otogar istasyonları arasında hizmet verileceği, Otogar ile Atatürk Havalimanı istasyonları arasında ise hizmetlerin ücretsiz İETT otobüsleriyle devam edeceği açıklandı.

Açıklamada, Otogar ile Atatürk Havalimanı arasındaki istasyonların yarın saat 10.00’da hizmete açılacağı, seferlerin ise saat 00.00’a kadar erteleneceği belirtildi.

Açıklamada, çalışmaların tamamlanmasının ardından 13 Kasım Pazartesi günü saat 06.00’dan itibaren seferlerin normale döneceği belirtildi.

M1B Yenikapı-Kirazlı Metro Hattı ve Gece Metrosu uygulamasında seferlerin normal çalışma modunda devam edeceği belirtildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nakliyat
Başa dön tuşu